Jordbærtrifli med ladyfingers - Opskrift på nem dessert med ladyfingers
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Jordbærtrifli med ladyfingers

Jordbærtrifli med ladyfingers – Opskrift på nem dessert med marinerede jordbær, ladyfingers og mascarponecreme. Denne dessert er så nem og hurtig at lave. Desserten består af marinerede jordbær med citron, honning og vanilje, som fordeles i glad med ladyfingers og mascarponecreme. Det er en super enkel og smagfuld dessert, som kan serveres til alle slags lejligheder.

Trifli er sådan en nem og lækker dessert, som kan laves med alle mulige forskellige elementer, men som for det meste består af noget frisk frugt/bær, kiks eller crumble og en creme. Jeg har mange forskellige opskrifter på trifli, se opskrifter her. Prøv f.eks. denne opskrift på trifli med Oreo, jordbær og mascarpone eller rabarbertrifli. Rigtig god fornøjelse!

Jordbærtrifli med ladyfingers

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Marinerede jordbær
Mascarponecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Marinerede jordbær

Bland jordbær med citronsaft, citronskal, vaniljesukker og honning. Stil det på køkkenbordet i 30 minutter.

Mascarponecreme

Pisk mascarpone, honning og vaniljesukker  tilsæt fløden imens der piskes. Pisk indtil det bliver luftigt, men pisk det endelig ikke for meget.

Smuldre/bræk ladyfingers ud og fordel dem i 4 glas og skom jordbær og mascarponecreme ovenpå. Gentag dette så der i alt er 2 lag. Slut af med jordbær ovenpå. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar