Oreo trifli med jordbær og creme - Opskrift på hurtig dessert med Oreo og jordbær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo trifli med jordbær og creme

Oreo trifli med jordbær og creme – den nemmeste og lækreste dessert, som er virkelig hurtig at lave. En blød og cremet mascarponecreme, friske jordbær og knuste Oreos – skønneste kombination. Mascarponecremen kan erstattes af helt almindelig flødeskum eller måske kagecreme. Jeg har anrettet portionerne i glas, men de kan også anrettes i skåle. Lav gerne desserten lige inden servering, så kiksene ikke bliver bløde af at ligge sammen med jordbærrene og cremen. Jeg elsker Oreos og de kan virkelig bruges til mange lækre ting, f.eks. Oreo cheesecake, som faktisk også kan anrettes i portioner. Prøv også mine hjemmelavede Oreos eller mine lækre Oreo trøfler. Rigtig god fornøjelse!

Oreo trifli med jordbær og creme

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Oreo trifli med jordbær og creme Mascarponecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Mascarponecreme

Pisk mascarpone, vaniljesukker og flormelis sammen og tilsæt fløden imens der piskes. Pisk indtil det bliver luftigt. Kom det evt. op i en sprøjtepose.

Smuldre/bræk Oreos ud og fordel dem i 4 glas og sprøjt mascarponecreme ovenpå og jordbær. Gentag dette så der i alt er 2 lag. Slut af med jordbær ovenpå og en hel Oreo. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar