Fredagshygge: Oreo trøfler - Opskrift på nemme og lækre trøfler med Oreo
Opskrifter Livsstil Shop

Fredagshygge: Oreo trøfler

Fredagshygge: Oreo trøfler. Fredagshygge har holdt en lille pause, men er nu tilbage igen med den lækreste opskrift på nemme Oreo trøfler. Disse Oreo trøfler består kun af Oreos, neutral flødeost og så er de dyppet i chokolade. Nemmere bliver det ikke! De er perfekte at servere til fredagshygge. Lav gerne trøflerne en dag i forvejen, så bliver de ekstra gode. Jeg er kæmpe fan af ting, der kan laves med ganske få ingredienser og så alligevel smage vildt godt. Rigtig god fornøjelse!

Små søde sager til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 2 t.
Ingredienser

Oreo trøfler (ca. 10 stk.)

1,5 rulle Oreos

200 g neutral flødeost

Derudover

200 g mælkechokolade eller mørk chokolade

25 g hvid chokolade

Et par ekstra Oreos, knuste

Fremgangsmåde

Oreo trøfler

Hak Oreos helt fint i en minihakker. Bland Oreos med philadelphia til en sammenhængende masse. Tril massen til 10 lige store kugler og plader kuglerne på et skærebræt med bagepapir. Sæt kuglerne i fryseren i 30 minutter.

Smelt imens de to chokolader.

Dyp Oreo trøflerne i mælkechokoladen og dryp den hvide chokolade henover. Drys med knuste Oreos og stil dem i køleskabet indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!

Bedøm denne ret

8 Comments
 1. Uhm….dem tror jeg skal laves med børnebørnene ? Har dog ikke før prøvet at bruge oreos, så måske et dumt spørgsmål : Skal cremen skrabes af inden de hakkes ?

  1. Hvor skønt! Nej, du behøver ikke at skrabe cremen ud 🙂 Rigtig god fornøjelse og hav en dejlig dag 🙂

  2. Hvis man ikke har en minihakker, tænker du så, at man kan hakke det fint nok med en stavblender? 🙂

   1. Du kan komme Oreos i en frysepose og giv dem en på lampen med en kødhammer eller kagerulle, så kan du efterfølgende blande det sammen med flødeost 🙂

 2. Hej.
  Jeg skal holde fødselsdag og vil høre om de evt. kan laves i god tid og derefter komme dem i fryseren? – eller hvor mange dage kan de holde i køleskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.