Fredagshygge: Oreo trøfler - Opskrift på nemme og lækre trøfler med Oreo
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Oreo trøfler

Fredagshygge: Oreo trøfler. Fredagshygge har holdt en lille pause, men er nu tilbage igen med den lækreste opskrift på nemme Oreo trøfler. Disse Oreo trøfler består kun af Oreos, neutral flødeost og så er de dyppet i chokolade. Nemmere bliver det ikke! De er perfekte at servere til fredagshygge. Lav gerne trøflerne en dag i forvejen, så bliver de ekstra gode. Jeg er kæmpe fan af ting, der kan laves med ganske få ingredienser og så alligevel smage vildt godt. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Oreo trøfler

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Oreo trøfler (ca. 10 stk.)
Derudover

Fremgangsmåde

Oreo trøfler

Hak Oreos helt fint i en minihakker. Bland Oreos med philadelphia til en sammenhængende masse. Tril massen til 10 lige store kugler og plader kuglerne på et skærebræt med bagepapir. Sæt kuglerne i fryseren i 30 minutter.

Smelt imens de to chokolader.

Dyp Oreo trøflerne i mælkechokoladen og dryp den hvide chokolade henover. Drys med knuste Oreos og stil dem i køleskabet indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer
  1. Uhm….dem tror jeg skal laves med børnebørnene ? Har dog ikke før prøvet at bruge oreos, så måske et dumt spørgsmål : Skal cremen skrabes af inden de hakkes ?

      1. Du kan komme Oreos i en frysepose og giv dem en på lampen med en kødhammer eller kagerulle, så kan du efterfølgende blande det sammen med flødeost 🙂

  2. Hej.
    Jeg skal holde fødselsdag og vil høre om de evt. kan laves i god tid og derefter komme dem i fryseren? – eller hvor mange dage kan de holde i køleskabet 🙂

Skriv en kommentar