Disse chokoladekagekugler med karamel, mælkechokolade og Daim må nok ligge i top 3 over de bedste ting, du finder her på bloggen! De er skide gode og jeg har fået ideen fra min aller yndlingsblogger, nemlig seje svenske Frida. Jeg har lavet nogle der ligner dem her ret meget, bare med cookie dough i stedet for karamel. Dem skulle du også tage at prøve!
Chokoladekagekugler med karamel, mælkechokolade og Daim
Ingredienser
Chokoladekagekugler (20 styks.): Chokoladekage:Fremgangsmåde
Chokoladekage:
Lav kagen en dag i forvejen, så den er kølet af og har “sat” sig.
Smuldr chokoladekagebunden ud i nogle stykker. Form chokoladekagen rundt om hver karamel. Smelt chokoladen over vandbad og tril kuglerne i chokoladen. Drys med hakket Daim. Stil kuglerne på køl indtil de skal serveres. De kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet og egner sig også fint til at komme i fryseren.
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar