Kæmpe Toffifee - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kæmpe Toffifee

For nogle uger siden sendte min søster mig en DM på Insta med en video af to piger der lavede en Kæmpe Toffifee og jeg lovede min søster at sådan en skulle vi også prøve at lave. Det prøvede vi så i dag, og hold nu op vi havde det sjovt, imens vi prøvede kræfter med en gigantisk toffifee. Resultatet blev rimelig perfekt og smager som en vaskeægte Toffifee, så derfor skal I også have fornøjelsen af opskriften. Jeg har filmet hele processen, som netop nu ligger på IG-TV, så kan I se alle steps. Rigtig god fornøjelse og god fredag!

Kæmpe Toffifee

Ingredienser

Kæmpe Toffifee:

Fremgangsmåde

Kæmpe Toffifee:

Smelt toffee i en skål der kan tåle varme i mikroovnen. Smør en anden skål med smagsneutral olie og tryk toffeen godt rundt i skålen og opad siderne og stil på køl. Hak hasselnødderne og bland dem sammen med 2 smeltede toffees og form massen til en rund bold. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld det udover mælkechokoladen. Lad det stå i 5 minutter og rør så med en dejskraber i midten af skålen indtil massen samler sig og bliver blank. Hæld en smule af ganachen ned i bunden af skålen med toffees og placer karamel-hasselnøddekuglen på ganachen og og hæld resten af ganachen udover og stil på køl. Smelt smør og mørk chokolade i en gryde og hæld det ovenpå ganachen. Stil skålen på frys, så er toffifeen nemmere at få ud af skålen.

Hvis du har problemer med at få den kæmpe toffifee til at slippe skålen, kan du komme kogende vand på skålen eller tage en kniv ned og løsne. Velbekomme og god fornøjelse!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar