Fudge med smag af havregrynskugler

Fudge med smag af havregrynskugler. Det lyder for godt til at være sandt, ikk? Jeg tænker, at I sagtens kan klare endnu en juleopskrift, så derfor er denne opskrift en bonus opskrift i min julekalender her på bloggen. Nemme fudge stykker, som alle kan lave og som kun kræver få ingredienser. Fudgen kan holde sig på køl i ca. 14 dage. God fornøjelse!

Fudge med smag af havregrynskugler
Ingredienser

Fudge med smag af havregrynskugler:

300 g mørk chokolade

100 g mælkechokolade

50 g smør

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

2 dl havregryn

1,5 dl kokosmel (gem lidt til at drysse ovenpå)

2-3 spsk. stærk espresso shot

Fremgangsmåde

Fudge med smag af havregrynskugler:

Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad. Hæld den kondenserede mælk i en skål. Kør havregryn, kokosmel, så det bliver blandet godt rundt og havregrynene bliver hakket fint. Bland alle tingene sammen i skålen med kondenseret mælk og tilsæt kaffen. Sørg for at det hele er rørt godt sammen. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir, drys med kokosmel og stil på køl i mindst 4 timer, men helst natten over. Skær ud i små firkanter og server. Velbekomme!

4 Comments
    1. De kan holde sig i ca. 14 dage 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse dem ned, men det tror jeg sagtens man kan! God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.