Oreo Cheesecake with fresh berries! – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Oreo Cheesecake with fresh berries!

Morgenstund har guld i mund eller rettere har Oreo cheesecake i mund! Et tidligt indlæg fra mig med en yderst nem og vældig lækker opskrift på Oreo Cheesecake. Den er nem, fordi den ikke tager særlig lang tid at lave og fordi den ikke skal bages. Den skal faktisk bare passe sig selv i køleskabet. Bunden har jeg lavet med Digestive kiks, men de kan sagtens erstattes med Oreos, hvis man vil gå all-in med Oreos fra top til tå. Normalt er jeg faktisk ikke så glad for cheesecake, så derfor har jeg også valgt at tilsætte lidt mere fløde, for at få den mere cremet og ikke så osteagtig.

Nu vil jeg spise morgenmad, som ikke er cheeseckae, og så vil jeg smutte ind til byen med min søster og kigge på kjoler til Guldtuben! Ønsker jer en skøn dag! Her kommer opskriften:

Oreo Cheesecake with fresh berries!

Ingredienser

Kiksebund:

250 g Digestive kiks

120 g smør, smeltet

Flødeostecreme:

400 g Philadelphia eller en anden neutral flødeost

120 g flormelis

Kornene fra 2 vaniljestænger

½ l piskefløde

2 spsk. citronsaft

ca. 1 rulle Oreos, grofthakket

Pynt:

Hindbær

Jordbær

Oreos

 

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme:

Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de grofthakkede Oreos i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i nogle timer, gerne natten over.

Befri kagen fra springformen og kageplast. Pynt kagen med friske hindbær og jordbær samt knuste Oreos. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Hej Frederikke.
    Kan man lave kagen cirka 24 timer før den skal serveres (uden pynt på toppen), eller bliver den for blød? 🙂 Mvh Emma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven