Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella – Opskrift på de lækreste saftige kyllingebryster med fyld af pesto, tomat og mozzarella. Den lækreste måde at lave kylling lækkert på, er ved at fylde kyllingebryster med forskelligt fyld. Her har jeg fyldt kyllingen med en form for tomatsalat tomatskiver og mozzarella skiver samt basilikumspesto. En hvilken som helst pesto kan bruges, f.eks. tomatpesto eller oliventapenade er også lækkert.

Kyllingen kan serveres sammen med risotto, pastaret eller sammen med en salat og disse lækre fritter med fyld. Når kyllingen skal ind i ovnen og bages, så samles der en masse lækkert saft i fadet, som kan bruges som en sauce og vendes med f.eks. frisk kogt pasta.

Prøv også at fylde kyllingebryster med flødeost og parmaskinke viklet rundt om. Jeg elsker kylling, og i min familie får vi det i hvert fald 1-2 gange om ugen. Der er også en del retter med kylling her på bloggen, prøv f.eks. crispy chicken burger, bagte søde kartofler med kyllingefyld, Cæsar salat, butter chicken eller spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Opskrift til 5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær en “lomme” i hvert kyllingebryst og fyld med pesto (denne opskrift), tomat og mozzarella. Luk lommen med tandstikker.

Steg kyllingebrysterne på en varm pande med godt med olivenolie et par minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber. Pas på fyldet ikke ryger ud.

Kom kyllingebrysterne op i et fad og bag kyllingen i 20 minutter. Skru derefter ovnen op på grillfunktion og grill kyllingen i ca. 10-15 minutter til den er blevet gylden.

Server kyllingen straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Gode tips til fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Når du skal lave fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella, er der nogle gode tips, der kan gøre retten endnu bedre. Start med at vælge saftige kyllingebryster, og skær dem forsigtigt op, så du kan fylde dem uden at skære helt igennem.

Brug en god kvalitet pesto – hjemmelavet eller køb en fra butikken. Det giver en skøn smag. Fyld kyllingebrysterne med pesto, friske tomatskiver og mozzarella for en lækker kombination. For ekstra smag kan du tilføje lidt revet parmesan eller friske krydderurter som basilikum.

Når du steger kyllingebrysterne, kan du starte på panden for at få en lækker gylden skorpe, og derefter bage dem i ovnen for at sikre, at de bliver gennemstegte og saftige. Lad dem hvile i et par minutter, inden du skærer dem, så saften fordeler sig. Server med en frisk salat eller nogle ovnbagte grøntsager for et sundt og lækkert måltid!

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar