Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke - Opskrift på lækker fyldt kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke

Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke – opskrift på den lækreste ret med fyldt kylling. Kylling fyldt med flødeost, rullet ind i parmaskinke og bagt i ovnen med en lækker sauce med bl.a. peberfrugt er virkelig nem at lave og egner sig perfekt til en hverdagsret. Flødeosten der er inde i kyllingen kan varieres med forskellige smage. Jeg har brugt den fra Philadelphia med urter og hvidløg, men den med grillet peberfrugt er også virkelig lækker. Nyd retten med f.eks. ris, kartoffelmos eller en frisk salat til.

Jeg elsker kylling, og i min familie får vi det i hvert fald 1-2 gange om ugen. Der er også en del retter med kylling her på bloggen, prøv f.eks. crispy chicken burger, bagte søde kartofler med kyllingefyld, Cæsar salat, butter chicken eller spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke

Mad, aftensmad til 4-5
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke

Fremgangsmåde

Fyldt kyllingebryst med flødeost og parmaskinke

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær en “lomme” kyllingebrysterne med en skarp kniv og åben “lommen” uden at skære kyllingen helt igennem. Smør flødeost på den ene side af kyllingen og klap den anden side over. Rul to stykker parmaskinke rundt om hvert kyllingebryst. Placer kyllingebrysterne i et ildfast fad.

Steg løg, hvidløg og peberfrugt klare i smør eller olie på en pande. Tilsæt madlavningsfløde, timian, paprika og salt og peber. Lad det stå at simre i 5 minutter ved omrøring. Hæld saucen op i fadet til kyllingen og drys evt. med frisk persille og revet ost. Bag i ovnen i ca. 30 min. eller til kyllingen er gennemstegt. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar