Oliventapenade - Opskrift på den lækreste oliventapenade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oliventapenade

Oliventapenade – opskrift på den lækreste oliventapenade. Denne oliventapenade er lavet med sorte oliven, kapers, hvidløg og olivenolie. Jeg elsker oliven og kan spise dem hele tiden og jeg elsker virkelig alle slags. Her har jeg brugt sorte udstenede oliven, men grønne oliven eller kalamata oliven kan også bruges. Afhængig af hvor salte de oliven du bruger er, skal der justeres lidt på mængden af kapers, så det ikke bliver for salt. Oliventapenade kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Prøv også min lækre basilikumspesto og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Oliventapenade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Oliventapenade

Fremgangsmåde

Oliventapenade

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Smag til om der skal tilsættes flere kapers afhængig af, hvor salte oliven du bruger. Kom tapenaden i en skål eller i et glas med låg og opbevar den på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar