Oliventapenade - Opskrift på den lækreste oliventapenade
Opskrifter Livsstil Shop

Oliventapenade

Oliventapenade – opskrift på den lækreste oliventapenade. Denne oliventapenade er lavet med sorte oliven, kapers, hvidløg og olivenolie. Jeg elsker oliven og kan spise dem hele tiden og jeg elsker virkelig alle slags. Her har jeg brugt sorte udstenede oliven, men grønne oliven eller kalamata oliven kan også bruges. Afhængig af hvor salte de oliven du bruger er, skal der justeres lidt på mængden af kapers, så det ikke bliver for salt. Oliventapenade kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Prøv også min lækre basilikumspesto og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Tilbehør, Tapenade til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Oliventapenade

200 g oliven, sorte uden sten

0,5 dl olivenolie

1 fed hvidløg

1 spsk kapers

30 g pinjekerner

Lidt citronsaft

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Oliventapenade

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Smag til om der skal tilsættes flere kapers afhængig af, hvor salte oliven du bruger. Kom tapenaden i en skål eller i et glas med låg og opbevar den på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.