Pommes frites i airfryer - Sprøde pommes frites i airfryer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pommes frites i airfryer

Pommes frites i airfryer – Opskrift på sprøde og krydrede pommes frites tilberedt i airfryer. Det er super nemt og lækkert at lave sprøde pommes frites i en airfryer. Man kan stort set lave alt i en airfryer og nogle af mine favoritter at tilberede i en airfryer, er forskellige slags kartofler og især pommes frites. Her har jeg skåret bagekartofler ud i tynde stave og lagt dem i vand med eddike, for at fjerne stivelsen, hvilket gør pommes friterne ekstra sprøde. Herefter skal de tørres helt med viskestykke, så de ikke er for våde, når de kommer ned i airfryeren, og vendes i lidt olie og en krydderier.

Når pommes frites tilberedes i airfryeren, så er det vigtigt, at man får rystet kurven godt, så alle pommes frites bliver tilberedt lige. Det giver det bedste resultat.

Hvad kan jeg servere med pommes frites?

Pommes frites kan sagens serveres som de er, men prøv også at server dem med hjemmelavet aioli, chilimayo eller bearniasemayo. Hjemmelavede pommes frites er jo også perfekt tilbehør til hjemmelavet burger eller hjemmelavet gyros. Prøv også at servere pommes frites til rørt tatar.

Prøv også min opskrift på hjemmelavede pommes frites tilberedt i friture. Rigtig god fornøjelse!

Pommes frites i airfryer

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 35 min.
I alt 1 t. 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vask kartoflerne grundigt og lad dem beholde skrællen på. Skær kartoflerne i tynde stave og læg dem i koldt vand med eddike i 1 time.

Hæld vandet fra og tør kartoffel-stavene godt.

Bland kartoffel-stave med olie, salt, paprika, løgpulver og peber. Kom kartoffel-stavene i kurven til airfryeren.

Bag pommes frites i 15 min. ved 200 C. Ryst godt og giv pommes frites yderligere 20 min. Ryst kurven godt undervejs, så pommes frites bliver tilberedt hele vejen rundt. Server straks pommes frites. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar