Panerede asparges i airfryer - Nemt og lækkert tilbehør
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Panerede asparges i airfryer

Panerede asparges i airfryer – Opskrift på lækre og sprøde asparges som tilberedes i airfryer. Disse asparges er så lækre og er perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som forret. De friske asparges paneres i æg, hvedemel og en pankorasp, parmesan, salt og peber. Herefter tilberedes de i airfryer. Det er en hurtig ret at lave og de smager så dejligt. Jeg har serveret dem med chilimayo her, men de kan jo serveres med lige det du bedst kan lide. Det smarte ved denne opsrkift er, at der bliver brugt minimalt med fedtstof, da de ikke behøver at stege i fedt, for at blive sprøde.

Prøv også mine andre opskrifter med airfryer lige her. Der er bl.a. denne opskrift på laks i airfryer serveret med ris og grøntsager. Rigtig god fornøjelse!

Der er mange fordele ved en airfryer og her kan du læse om nogle af dem:

  • Airfryeren er super nem at betjene og kan indstilles på forskellige programmer alt efter om du tilbereder f.eks. kylling, fritter eller grøntsager. Man kan også bage i airfryeren.
  • Der skal bruges minimalt med fedtstof, faktisk op til 85 % mindre fedt.
  • Maden tilberedes lynhurtigt, da airfryeren er hurtig til at varme op. Det tager ca. 20 % kortere tid i en airfryer.
  • Rengøring af airfryeren er super nem. Indsatsen, som maden tilberedes i, kan gå i opvaskemaskinen og kan også vaskes hurtigt op i hånden da der er non-stick belægning på.
  • En airfryer bruger mindre strøm.

Panerede asparges i airfryer

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl asparges godt og knæk enden af, der hvor de naturligt knækker. Tør dem godt.

Pisk æggene sammen i en skål. Kom hvedemel i en anden skål. Bland pankorasp, parmesan, salt og peber i en tredje skål.

Vend først asparges i æg, så mel og tilsidst i pankorasp-blandingen. Placer asparges i kurven til airfryeren. Pensl dem med lidt olie eller spray det på. Bag asparges i 10 min. på 200 C.

Server panerede asparges med en dip. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar