Laks i airfryer – Opskrift på saftig marineret laks bagt i airfryer. Denne opskrift på laks bagt i airfryer er så nem og hurtig at lave. Laksen pensles med en marinade af mayonnaise, soya, citron og hvidløg, hvorefter den bages i airfryeren i kun 10 min. Laksen bliver så dejlig saftig og smagfuld. Jeg har brugt et helt laksestykke, men de mindre stykker kan også sagtens bruges. Her har jeg serveret laksen i skåle med ris, mango, avocado, forårsløg, sesamfrø og chilimayo.
Prøv også min populære opskrift på bagt laks i ovnen med honning og panko lige her. Jeg har også en anden lækker opskrift, som tilberede i airfryer, nemlig disse 3 x sprøde fritter. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Laks i airfryer
2 spsk mayonnaise, gerne Kewpie mayo
2 tsk. soya
1 fed hvidløg, presset
Saften fra 1/2 citron
1 stykke fersk laksefilet
Laksebowls til 2-3 personer
Ris
1 mango, skåret i tern
1/2 agurk, skåret i tern
1 avocado, skåret i skiver
1-2 stænger forårsløg, skåret i skiver
Sesamfrø
Evt. chilimayo eller Sriracha mayo
Fremgangsmåde
Laks i airfryer
Rør mayo sammen med soya, hvidløg og citron.
Placer laksestykket på et stykke bagepapir og kom det ned i skuffen/risten til en airfryer. Pensl marinaden på laksen og bag laksen i 10 min. på 200 C i airfryeren.
Fordel ris, mango, agurk, avocado og forårsløg i 2-3 skåle. Drys med sesamfrø og chilimayo og server straks med laks til. Velbekomme!