Laks i airfryer - Marineret laks bagt i airfryer på 10 min.
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Laks i airfryer

Laks i airfryer – Opskrift på saftig marineret laks bagt i airfryer. Denne opskrift på laks bagt i airfryer er så nem og hurtig at lave. Laksen pensles med en marinade af mayonnaise, soya, citron og hvidløg, hvorefter den bages i airfryeren i kun 10 min. Laksen bliver så dejlig saftig og smagfuld. Jeg har brugt et helt laksestykke, men de mindre stykker kan også sagtens bruges. Her har jeg serveret laksen i skåle med ris, mango, avocado, forårsløg, sesamfrø og chilimayo.

Prøv også min populære opskrift på bagt laks i ovnen med honning og panko lige her. Jeg har også en anden lækker opskrift, som tilberede i airfryer, nemlig disse 3 x sprøde fritter. Rigtig god fornøjelse!

Laks i airfryer

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Laks i airfryer
Laksebowls til 2-3 personer

Fremgangsmåde

Laks i airfryer

Rør mayo sammen med soya, hvidløg og citron.

Placer laksestykket på et stykke bagepapir og kom det ned i skuffen/risten til en airfryer. Pensl marinaden på laksen og bag laksen i 10 min. på 200 C i airfryeren.

Fordel ris, mango, agurk, avocado  og forårsløg i 2-3 skåle. Drys med sesamfrø og chilimayo og server straks med laks til. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar