3 x sprøde fritter – Opskrift på 3 x sprøde fritter tilberedt i airfryer.
Opskrifter Livsstil Shop

3 x sprøde fritter

Annonce for Cosori

3 x sprøde fritter – Opskrift på 3 x sprøde fritter tilberedt i airfryer. Disse sprøde fritter med halloumi, squash og avocado er tilberedt i airfryer. Fritterne er så nemme og lækre og kan laves på ingen tid. Jeg elsker at tilberede mad i en airfryer, da det går virkelig hurtigt og man behøver ikke at bruge en masse fedtstof, som f.eks. ved en frituregryde.

Disse fritter med halloumi, squash og avocado paneres først i hvedemel med krydderier, sammenpiskede æg og til sidst pankorasp. Jeg sprayer eller pensler dem med ganske lidt olie, hvorefter de får en tur i airfryeren og bliver dejligt sprøde. Nyd fritterne med f.eks. denne hjemmelavede chilimayo.

Der er mange fordele ved en airfryer og her kan du læse om nogle af dem:

  • Airfryeren er super nem at betjene og kan indstilles på forskellige programmer alt efter om du tilbereder f.eks. kylling, fritter eller grøntsager. Man kan også bage i airfryeren.
  • Der skal bruges minimalt med fedtstof, faktisk op til 85 % mindre fedt.
  • Maden tilberedes lynhurtigt, da airfryeren er hurtig til at varme op. Det tager ca. 20 % kortere tid i en airfryer.
  • Rengøring af airfryeren er super nem. Indsatsen, som maden tilberedes i, kan gå i opvaskemaskinen og kan også vaskes hurtigt op i hånden da der er non-stick belægning på.
  • En airfryer bruger mindre strøm.

Du kan læse meget mere om den her: https://cosori.dk/airfryer/

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Fritter til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

3 x fritter

½ squash

250 g halloumi

2 avocadoer

Saften af 1/2 citron

Panering

150 g hvedemel

1 tsk. salt

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. paprika

Peber

200 g pankorasp

4 æg

En smule olivenolie

Fremgangsmåde

3 x fritter

Skær squash, halloumi og avocado ud i stave. Dryp citronsaft på avocadoen.

Panering

Bland hvedemel med salt, hvidløgspulver, paprika og peber. Kom det op i en skål. Kom pankorasp i en skål og pisk æggene sammen i en anden skål. Paner squash, halloumi og avocado først i mel, æg og til sidst pankorasp. Spray eller pensl en smule olie på fritterne.

Kom fritterne i airfryeren (af et par omgange) og sæt den på 185 C. Giv fritterne 15 min. eller indtil de er sprøde og gyldne. Server straks med chilimayo eller en anden slags dip. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.