3 x sprøde fritter – Opskrift på 3 x sprøde fritter tilberedt i airfryer.
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

3 x sprøde fritter

Annonce for Cosori

3 x sprøde fritter – Opskrift på 3 x sprøde fritter tilberedt i airfryer. Disse sprøde fritter med halloumi, squash og avocado er tilberedt i airfryer. Fritterne er så nemme og lækre og kan laves på ingen tid. Jeg elsker at tilberede mad i en airfryer, da det går virkelig hurtigt og man behøver ikke at bruge en masse fedtstof, som f.eks. ved en frituregryde.

Disse fritter med halloumi, squash og avocado paneres først i hvedemel med krydderier, sammenpiskede æg og til sidst pankorasp. Jeg sprayer eller pensler dem med ganske lidt olie, hvorefter de får en tur i airfryeren og bliver dejligt sprøde. Nyd fritterne med f.eks. denne hjemmelavede chilimayo.

Der er mange fordele ved en airfryer og her kan du læse om nogle af dem:

  • Airfryeren er super nem at betjene og kan indstilles på forskellige programmer alt efter om du tilbereder f.eks. kylling, fritter eller grøntsager. Man kan også bage i airfryeren.
  • Der skal bruges minimalt med fedtstof, faktisk op til 85 % mindre fedt.
  • Maden tilberedes lynhurtigt, da airfryeren er hurtig til at varme op. Det tager ca. 20 % kortere tid i en airfryer.
  • Rengøring af airfryeren er super nem. Indsatsen, som maden tilberedes i, kan gå i opvaskemaskinen og kan også vaskes hurtigt op i hånden da der er non-stick belægning på.
  • En airfryer bruger mindre strøm.

Du kan læse meget mere om den her: https://cosori.dk/airfryer/

3 x sprøde fritter

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

3 x fritter
Panering

Fremgangsmåde

3 x fritter

Skær squash, halloumi og avocado ud i stave. Dryp citronsaft på avocadoen.

Panering

Bland hvedemel med salt, hvidløgspulver, paprika og peber. Kom det op i en skål. Kom pankorasp i en skål og pisk æggene sammen i en anden skål. Paner squash, halloumi og avocado først i mel, æg og til sidst pankorasp. Spray eller pensl en smule olie på fritterne.

Kom fritterne i airfryeren (af et par omgange) og sæt den på 185 C. Giv fritterne 15 min. eller indtil de er sprøde og gyldne. Server straks med chilimayo eller en anden slags dip. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar