Bagt laks med honning og panko - Bagt laks med honning og panko
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med honning og panko

Bagt laks med honning og panko – Opskrift på den bedste bagte laks med krydderier, honning, sennep og panko. Denne opskrift på bagt laks er min favorit. Laksen bliver så saftig og fyldt med smag. Laksen drysses med krydderier og smøres med sennep og honning. Herefter drysses der pankorasp og persille på, hvorefter laksen bages i ovnen. En super dejlig måde at servere laks på og den kan både nydes varm og kold.

Server f.eks. laksen sammen med denne bagte kartoffelsalat eller server den med en salat eller sammen med denne poké bowl.  Rigtig go fornøjelse!

Bagt laks med honning og panko

Laks til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagt laks med honning og panko

Tænd ovnen på 185 C varmluft

Kom laksefileten i et fad beklædt med bagepapir. Bland paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen og fordel det på laksen.

Rør sennep og honning sammen og hæld udover laksen. Bland pankorasp, persille og olie og drys det udover laksen. Bag laksen i ca. 25 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar