Poké Bowl med teriyaki laks - Opskrift på lækre salat bowls med laks
Opskrifter Livsstil Shop

Poké Bowl med teriyaki laks

Poké Bowl med teriyaki laks – Opskrift på lækre salat bowls med laks, mango, avocado og ris. Poké Bowl er en skøn hawaiiansk ret, som er en skål, der består af ris med rå marineret fisk og friske grøntsager. Jeg har dog ikke lavet den med rå laks, men med stegt laks med teriyaki sauce. Derudover består disse Poké Bowls af alm. kogte ris, avocado, mango, agurk, syltede rødløg, forårsløg, lilla spidskål og sesamfrø. Jeg har serveret med chilimayo og soya ved siden af.

Poké Bowls kan varieres til det uendelige med forskellige grøntsager, kød og fisk. Prøv f.eks. med syltet ingefær og edamame bønner. Risene kan også varieres med f.eks. blomkålsris, sushiris, brune ris, vilde ris, quinoa eller andre kerner. Prøv også min opskrift på salatbowls med havreris og gomadressing. Rigtig god fornøjelse!

Valg af laks

Normalt laves Poké Bowl af rå fisk, som marineres, men jeg har her brugt laksestykker, som steges på panden med teriyaki sauce. Du kan dog sagtens bruge rå laks (uden at stege det), det skal bare have været frosset ned i min. 24 timer. Spørg gerne din fiskehandler. Du kan også bruge rå tun, det behøver ikke at være laks.

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Grøn salat til 2 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Poké Bowl med teriyaki laks

250 g laksestykke, skåret i tern

3 spsk. teriyaki sauce

200 g kogte ris

1 avocado, skåret i skiver

1 mango, skåret i tern

1 lille stykke agurk, skåret i tern

1 håndfuld fintsnittet lilla spidskål

Syltede rødløg

Derudover

Et par stængler forårsløg, fintsnittet

Sesamfrø

Chilimayo

Soya

Lime i både

 

Fremgangsmåde

Poké Bowl med teriyaki laks

Skær laksen i tern og bland dem med teriyaki sauce. Lad det stå i 15 min.

Steg laksen med teriyaki i et par minutter på en pande med en smule olivenolie.

Fordel ris i 2 skåle. Top med avocado, mango, agurk, spidskål, syltede rødløg og laksen. Drys med forårsløg og sesamfrø og server med chilimayo, soya og lime i både. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.