Salatbowls med havreris - Opskrift på lækre mættende salatbowls med havreris
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salatbowls med havreris

Indlægget er lavet i samarbejde med Fazer Havreris

Salatbowls med havreris – Opskrift på lækre farverige og mættende måltidssalater serveret i skåle med bl.a. havreris, bagte søde kartofler, mango og avocado. En skøn salat som kan serveres både til frokost og aftensmad. Disse salater er vegetariske og er super nemme at lave især på de travle hverdage. Man kan tilsætte lige det fyld, som man allerbedst kan lide, og så er det også smart at lave sådan en salat, når køleskabet skal tømmes for madrester.

Havreris er smagfulde og rig på fibre og proteiner, og de er et sundere og mere bæredygtigt alternativ til de almindelige hvide ris. Havreris bidrager også til mere mæthed og er godt fyld i sådan en salat. Havrerisene kan bruges på lige fod med de almindelige ris, så de er perfekte til f.eks. boller i karry eller i risotto.

Der findes både ”Havreris” og ”Organic Havreris”. Fazer Havreris kan findes på hylderne i Føtex, Bilka og på Nemlig.com. Rigtig god fornøjelse!

Salatbowls med havreris

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Bagte søde kartofler
Salatbowls
Derudover

Fremgangsmåde

Bagte søde kartofler

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i tern. Bland kartoffeltern med olie og krydderier og hæld dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25-30 minutter.

Kog havreris som angivet på pakken. Ordn grøntsagerne.

Lav salatbowls ved at komme havreris i bunden i 2-3 skåle, dernæst de bagte søde kartofler og top efterfølgende med de resterende ingredienser. Pynt salaten med goma dressing, sriracha mayo og sesamfrø. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar