Goma dressing - Opskrift på den bedste gomadressing/sesamdressing
Opskrifter Livsstil Shop

Goma dressing

Goma dressing – Opskrift på den lækreste cremede sesamdressing/gomadresssing. Goma dressing er en skøn dressing bestående af ristede sesamfrø, som blendes sammen med bl.a. soya, mayonnaise, riseddike og tahin. De ristede sesamfrø giver en fantastisk smag til dressingen. Dressingen eller dippen er skøn at servere til grønstager f.eks. gulerødder, kål, agurk, blomkål og broccoli. Dippen kan også serveres til rispapirsruller, som dressing til ris og nudler eller kyllingespyd. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dressing til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Goma dressing

150 g hvide sesamfrø

4 spsk. soya

3 spsk. riseddike

2 spsk. sukker

4 store spsk. mayonnaise

2 spsk. tahin

2,5 dl vand

 

Fremgangsmåde

Goma dressing

Rist sesamfrø på en tør pande indtil de bliver gyldne. Lad dem afkøle.

Kom sesamfrø op i en blender sammen med de resterende ingredienser. Blend til en ensartet cremet dressing. Juster evt. konsistensen med mere vand. Smag dressingen til og hæld den herefter op i et glas eller en beholder med låg. Opbevar dressingen på køl. Ved servering drysses lidt ekstra sesamfrø ovenpå. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.