Bagt kartoffelsalat med majs - kartoffelsalat med bagte kartofler og majs
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt kartoffelsalat med majs

Bagt kartoffelsalat med majs – Opskrift på kartoffelsalat med bagte kartofler og majs. Denne kartoffelsalat er så lækker og virkelig nem at lave. Kartoffelsalaten består af kartofler som skæres i halve og bages med friske majs, skåret af majskolber, og frisk chili. Herefter toppes kartoffelsalaten med feta, løg og persille. Det er et utrolig lækkert tilbehør til grillmad i stedet for den klassiske kartoffelsalat. Rigtig god fornøjelse!

Bagt kartoffelsalat med majs

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Bagt kartoffelsalat med majs
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt kartoffelsalat med majs

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær kartoflerne i halve. Skær majsene af majskolberne og bland kartofler, majs, chili, olie og salt og peber godt sammen i en skål. Hæld det herefter ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 35 min. eller indtil kartoflerne er møre og gyldne. Lad det afkøle en smule og hæld det herefter op i et fad. Pynt med feta, løg og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar