Bagt kartoffelsalat med majs - kartoffelsalat med bagte kartofler og majs
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt kartoffelsalat med majs

Bagt kartoffelsalat med majs – Opskrift på kartoffelsalat med bagte kartofler og majs. Denne kartoffelsalat er så lækker og virkelig nem at lave. Kartoffelsalaten består af kartofler som skæres i halve og bages med friske majs, skåret af majskolber, og frisk chili. Herefter toppes kartoffelsalaten med feta, løg og persille. Det er et utrolig lækkert tilbehør til grillmad i stedet for den klassiske kartoffelsalat. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kartofler, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Bagt kartoffelsalat med majs

1 kg små kartofler, med skræl

2 majskolber

1/2 rød chili, skåret i skiver

1/2 dl olivenolie

Salt og peber

Derudover

150 g feta, smuldret

2 skalotteløg, skåret i tynde skiver

1 bundt persille, finthakket

 

Fremgangsmåde

Bagt kartoffelsalat med majs

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær kartoflerne i halve. Skær majsene af majskolberne og bland kartofler, majs, chili, olie og salt og peber godt sammen i en skål. Hæld det herefter ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 35 min. eller indtil kartoflerne er møre og gyldne. Lad det afkøle en smule og hæld det herefter op i et fad. Pynt med feta, løg og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.