Sprøde halloumifritter - Opskrift på de lækreste sprøde halloumi fritter
Opskrifter Livsstil Shop

Sprøde halloumifritter

Sprøde halloumifritter – Opskrift på de lækreste sprøde halloumi fritter serveret med dip med sriracha. Disse fritter lavet med halloumi er så lækre. Altså jeg tror næsten ikke, at der findes noget bedre en ost der er paneret og friteret. Prøv f.eks. lige at se denne salat med friteret feta med honning og citron eller mine hjemmelavede chili cheese tops.

Sprøde halloumifritter er simpelthen så nemt og hurtigt at lave. Halloumien skæres blot ud i stave, som vendes i en blanding med mel, rasp og krydderier og så i æg. Herefter friteres de i olie og serveres med græsk yoghurt med sriracha. En helt igennem lækker snack. Prøv også at servere dem med chilimayo eller bearnaise mayo.

Prøv også min opskrift på hjemmelavede fritter eller friterede risottokugler. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snack, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Sprøde halloumifritter

400 g halloumi

2 æg

100 g hvedemel

50 g rasp

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

1 tsk. paprika

1/2 tsk. peber

1 L fritureolie

Dip

2 spsk. sriracha

150 g græsk yoghurt, gerne 10 %

 

Fremgangsmåde

Sprøde halloumifritter

Skær halloumi ud i aflange stave.

Pisk æggene sammen i en skål og bland mel, rasp, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og peber i en anden skål.

Varm olien op i en stor gryde eller en dyb pande til ca. 180 C.

Dyp halloumi stavene i æg og derefter melblandingen og friter dem i olien i ca. 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Dip

Lav dippen ved at komme 1 spsk. sriracha i bunden af en lille skål og kom halvdelen af yoghurten på. Lav et lag mere og rør det lidt rundt, så der er små “lommer” af den stærke chili og den cremede yoghurt.

Server de sprøde halloumifritter med dippen. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.