Opskrifter Livsstil

Fredagshygge: Chili cheese tops

Fredagshygge byder denne gang på hjemmelavede chili cheese tops! Så lækre og sprøde og fyldt med smeltet ost, og chili selvfølgelig. Jeg har brugt chili fra denne chiliolie, men brug gerne hakket jalapenos eller hakket frisk chili. Server chili cheese tops med f.eks. estragondip, chilidip med feta eller bare ketchup. De er perfekte at nyde til en omgang fredagshygge! Rigtig god fornøjelse!

Chili cheese tops

Snacks til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Chili cheese tops

150 g revet mozzarella

150 g revet cheddar

50 g Philadelphia

2 tsk. chiliolie eller hakkede jalapenos

1 tsk. paprika

1 tsk. hvidløgspulver

2 æg, sammenpisket

60 g hvedemel

50 g panko rasp eller almindelig rasp

Salt og peber

1 liter fritureolie

Fremgangsmåde

Chili cheese tops

Bland ost, chili, paprika og hvidløgspulver sammen i en skål. Form ca. 15 lige store kugler. Tril kuglerne i mel, æg og til sidst panko rasp (blandet med salt og peber).

Varm olien op til ca. 170 C i en gryde. Du kan stikke en tandstik ned i den varme olie, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Friter chili cheese tops  i ca. 5-6 min. De skal blive gyldne, men pas på, de kan hurtigt bliver meget brune. Læg dem på et fad beklædt med køkkenrulle. Lad dem køle lidt af og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.