Tomatsalat med friteret feta - Opskrift på tomatsalat med friteret feta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tomatsalat med friteret feta

Tomatsalat med friteret feta – Opskrift på tomatsalat med friteret feta med honning og citron. Denne salat er så lækker, og den er perfekt at servere som tilbehør til sommerens skønne retter. Salaten består af cherrytomater som vendes med olivenolie, basilikum, salt og peber. Ovenpå salaten er der et lækkert stykke sprødt friteret feta med honning og citron. Det er en super lækker og anderledes måde at servere feta på. Jeg bruger en Puck feta, som jeg skærer igennem og deler i to. Fetaen vendes i æg og rasp og derefter steges den sprød i olie på en pande. Her har jeg brugt almindelig raps, men panko rasp kan også sagtens bruges.  Den anden halvdel af fetaen kan jo bruges til f.eks. denne fetadip med bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

Tomatsalat med friteret feta

Salat, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Tomatsalat med friteret feta

Fremgangsmåde

Tomatsalat med friteret feta

Del tomaterne i to og vend dem sammen med finthakket basilikum, olivenolie og salt og peber. Stil det på køl imens du friterer fetaen.

Varm en pande op der er dækket med ca. 2 cm olie. Vend fetaen i sammenpisket æg og derefter i rasp. Friter fetaen i ca. 2-3 minutter på hver side.

Læg fetaen på salaten og drys med citronskal og honning på fetaen. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar