Fudgy brownie is - Opskrift på nem is med brownie og chokolade
Opskrifter Livsstil Shop

Fudgy brownie is

Fudgy brownie is – Opskrift på den bedste cremede is med fudgy brownie og chokolade. Denne is må være nr. 1 på listen over nemme is. Isen bliver lavet med piskefløde og kondenseret mælk som piskes sammen. Herefter kommes der smeltet chokolade og fudgy brownie stykker i og isen fryses. Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is. I ismassen kan der tilsættes forskellige ingredienser f.eks. knuste oreos, friske bær, lemoncurd eller prøv disse to varianter med cookie dough og snickers  eller denne variant med hakket Daim i. Denne is har jeg lavet i et ildfast fad. Server isen med friske bær og du har den perfekte dessert til f.eks. nytårsaften. Isen er også virkelig god til iskaffe eller til affogato. Rigtig god fornøjelse!

Du kan læse mit indlæg om forskellen på kondenseret mælk og dulce de leche lige her. Jeg skriver også, hvor man kan købe det.

Prøv også min saltkaramel is, som laves på samme måde!

Fudgy brownie is

Is til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning + 6 t. / I alt +6 t.
Ingredienser

Fudgy brownie is

1 L piskefløde

1 dåse g kondenseret mælk

1/2 portion fudgy brownie fra denne opskrift

200 g smeltet chokolade, enten mørk eller mælk

Fremgangsmåde

Fudgy brownie is

Pisk fløde og kondenseret mælk sammen til en let flødeskum. Skær den afkølede brownie ud i små firkanter og vend i ismassen. Beklæd en form med bagepapir (eller kom isen i en beholder). Fordel halvdelen af isen i formen og fordel halvdelen af den smeltede chokolade ovenpå. Lav et til lag og stil isen i fryseren i ca. 4-6 timer. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.