Fudgy brownie is - Opskrift på nem is med brownie og chokolade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudgy brownie is

Fudgy brownie is – Opskrift på den bedste cremede is med fudgy brownie og chokolade. Denne is må være nr. 1 på listen over nemme is. Isen bliver lavet med piskefløde og kondenseret mælk som piskes sammen. Herefter kommes der smeltet chokolade og fudgy brownie stykker i og isen fryses. Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is. I ismassen kan der tilsættes forskellige ingredienser f.eks. knuste oreos, friske bær, lemoncurd eller prøv disse to varianter med cookie dough og snickers  eller denne variant med hakket Daim i. Denne is har jeg lavet i et ildfast fad. Server isen med friske bær og du har den perfekte dessert til f.eks. nytårsaften. Isen er også virkelig god til iskaffe eller til affogato. Rigtig god fornøjelse!

Du kan læse mit indlæg om forskellen på kondenseret mælk og dulce de leche lige her. Jeg skriver også, hvor man kan købe det.

Prøv også min saltkaramel is, som laves på samme måde!

Fudgy brownie is

Is til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning + 6 t.
I alt +6 t.

Ingredienser

Fudgy brownie is

Fremgangsmåde

Fudgy brownie is

Pisk fløde og kondenseret mælk sammen til en let flødeskum. Skær den afkølede brownie ud i små firkanter og vend i ismassen. Beklæd en form med bagepapir (eller kom isen i en beholder). Fordel halvdelen af isen i formen og fordel halvdelen af den smeltede chokolade ovenpå. Lav et til lag og stil isen i fryseren i ca. 4-6 timer. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar