Vaniljeis med citron og lakrids - Opskrift på den mest cremede hjemmelavede is
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vaniljeis med citron og lakrids

Vaniljeis med citron og lakrids – den bedste og mest cremede is. Denne is laver min far rigtig ofte om sommeren, men heldigvis kan is jo spises året rundt. Isen er nemlig perfekt at servere som dessert til nytårsaften med en god brownie til og friske bær. Du kan også bare lave isen kun med vanilje eller du kan tilsætte frysetørrede hindbær eller jordbær til ismassen. Jeg har lavet isen på ismaskine, men hvis du ikke ejer en ismaskine, så kan du sagtens få det samme resultat, som hvis du bruger en ismaskine. Kom  ismassen i en beholder og rør i massen ca. hver halve time indtil isen har en cremet konsistens som softice. Herefter kan isen passe sig selv i fryseren. Rigtig god fornøjelse!

Vaniljeis med citron og lakrids

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Vaniljeis med citron og lakrids

Fremgangsmåde

Vaniljeis med citron og lakrids

Pisk æggeblommer, rørsukker og vanilje sammen til en luftig og sej æggesnaps. Pisk fløden til en let skum i en anden skål og vend æggesnapsen i flødeskummet. Vend herefter citronskal og lakrids i. Kør massen på en ismaskine og hæld herefter isen i en beholder og stil den i fryseren i i hvert fald 4 timer. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar