Tacos med fyld - Hjemmebagte tacos med fyld og ananassalsa
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tacos med fyld

Tacos med fyld af den lækreste ananassalsa, krydret kylling, marineret flanksteak, guacamole og lime. Jeg er ret stor fan af tacos, og især når de er fyldt med en masse lækkert. Fyldet i sådan nogle tacos kan varieres og laves med lige det fyld du allerbedst kan lide. Her er de med en sød og lidt stærk ananassalsa med chili og forårsløg, guacamole, fintsnittet spidskål, hakkede små tomater, limebåde og persille (fordi ingen i min familie kan lide koriander). Kødet i tacosne var der flanksteak marineret i olivenolie, salt, hvidløg og timian og kyllingebryster marineret i forskellige krydderier. Jeg bagte tacos efter denne opskrift, men dem man kan købe i supermarkederne kan også bruges.

Jeg serverede dette for min familie og alle var ellevilde med de lækre tacos. Det var en ret perfekt middag på en fredag, hvor vi også nød denne skønne cocktail med passionsfrugt og vanilje. Jeg serverede også et fad nachos til, som bare var nachos med ost, men det kunne også have været denne luksus udgave med lækre toppings. Rigtig god fornøjelse!

 

Tacos med fyld

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 2 t.
Tilberedning 30 min.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Tacos
Ananassalsa
Flanksteak
Krydret kylling
Ideer til fyld

Fremgangsmåde

Tacos

Bag gerne tacos lige inden servering, så de er helt friskbagte.

Ananassalsa

Skær ananas i små tern og bland med finthakket chili, snittet forårsløg, olivenolie, limesaft og lidt salt. Lad det stå at trække i 1 time.

Flanksteak

Læg flanksteak i et fad og maser olie, hvidløg, timian og salt godt ind i kødet. Lad det trække på køl i 1 time.

Lige inden servering steges kødet på en varm pande eller på grillen. Kødet skal ca. have 5 minutter på hver side afhængig af hvor tyk steaken er. Den skal være lidt rød i midte. Pak kødet ind i stanniol og lad det hvile i 20 minutter. Skær herefter steaken ud i tynde skrå skiver.

Krydret kylling

Kom kyllingen op i en skål med krydderierne, olie, salt og peber. Lad det trække på køl i 1 time.

Du kan stege kyllingen imens flanksteaken hviler: Steg kyllingen eller grill den ca. 10 minuttter på hver side afhængig af, hvor tykke stykkerne er. Skær herefter kyllingen ud i tynde skiver.

Anret tacos med fyldet eller kom fyldet i små skåle, så man selv kan lave sin egen taco ved bordet. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar