Sprøde halloumifritter – Opskrift på de lækreste sprøde halloumi fritter serveret med dip med sriracha. Disse fritter lavet med halloumi er så lækre. Altså jeg tror næsten ikke, at der findes noget bedre en ost der er paneret og friteret. Prøv f.eks. lige at se denne salat med friteret feta med honning og citron eller mine hjemmelavede chili cheese tops.
Sprøde halloumifritter er simpelthen så nemt og hurtigt at lave. Halloumien skæres blot ud i stave, som vendes i en blanding med mel, rasp og krydderier og så i æg. Herefter friteres de i olie og serveres med græsk yoghurt med sriracha. En helt igennem lækker snack. Prøv også at servere dem med chilimayo eller bearnaise mayo.
Prøv også min opskrift på hjemmelavede fritter eller friterede risottokugler. Rigtig god fornøjelse!
Sprøde halloumifritter
Ingredienser
Sprøde halloumifritterFremgangsmåde
Sprøde halloumifritter
Skær halloumi ud i aflange stave.
Pisk æggene sammen i en skål og bland mel, rasp, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og peber i en anden skål.
Varm olien op i en stor gryde eller en dyb pande til ca. 180 C.
Dyp halloumi stavene i æg og derefter melblandingen og friter dem i olien i ca. 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Dip
Lav dippen ved at komme 1 spsk. sriracha i bunden af en lille skål og kom halvdelen af yoghurten på. Lav et lag mere og rør det lidt rundt, så der er små “lommer” af den stærke chili og den cremede yoghurt.
Server de sprøde halloumifritter med dippen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar