Sprøde halloumifritter – Opskrift på de lækreste sprøde halloumi fritter serveret med dip med sriracha. Disse fritter lavet med halloumi er så lækre. Altså jeg tror næsten ikke, at der findes noget bedre en ost der er paneret og friteret. Prøv f.eks. lige at se denne salat med friteret feta med honning og citron eller mine hjemmelavede chili cheese tops.
Sprøde halloumifritter er simpelthen så nemt og hurtigt at lave. Halloumien skæres blot ud i stave, som vendes i en blanding med mel, rasp og krydderier og så i æg. Herefter friteres de i olie og serveres med græsk yoghurt med sriracha. En helt igennem lækker snack. Prøv også at servere dem med chilimayo eller bearnaise mayo.
Prøv også min opskrift på hjemmelavede fritter eller friterede risottokugler. Rigtig god fornøjelse!
Sprøde halloumifritter
Ingredienser
Sprøde halloumifritterFremgangsmåde
Sprøde halloumifritter
Skær halloumi ud i aflange stave.
Pisk æggene sammen i en skål og bland mel, rasp, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og peber i en anden skål.
Varm olien op i en stor gryde eller en dyb pande til ca. 180 C.
Dyp halloumi stavene i æg og derefter melblandingen og friter dem i olien i ca. 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Dip
Lav dippen ved at komme 1 spsk. sriracha i bunden af en lille skål og kom halvdelen af yoghurten på. Lav et lag mere og rør det lidt rundt, så der er små “lommer” af den stærke chili og den cremede yoghurt.
Server de sprøde halloumifritter med dippen. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar