Sprød granola - Min bedste opskrift på nem og lækker granola
Opskrifter Livsstil Shop

Sprød granola

Sprød granola – min bedste opskrift på nem og lækker granola. Jeg elsker granola og müsli og denne sprøde granola er den allerbedste. Granolaen består af havregryn, en masse kerner, frø og nødder og kokos. Derudover er granolaen sødet med honning og vaniljepulver. Jeg har også tilsat lidt kardemomme for at give granolaen en dejlig mild krydret smag. Det er super nemt at lave granola selv og der kan tilsættes lige de nødder, kerner og gryn til granolaen, som du har derhjemme i skufferne og skabene. Jeg har tilsat solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, usaltede cashewnødder og peanuts, havregryn og hasselnødder. Brug granolaen som topping på græsk yoghurt, skyr, smoothie bowl, bananis, pandekager, chiagrød eller havregrød.

Jeg har mange andre granola-og müsliopskrifter her på bloggen. Prøv f.eks. min crunchy peanutbutter granola med chokolade, glutenfrie granola med nødder og kanel, kakaogranola med chokolade eller min opskrift på rugbrødscrunch. Rigtig god fornøjelse!

Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Sprød granola

3 spsk akaciehonning

30 g smør, smeltet

4 dl havregryn

3 dl blandede frø og kerner

2 dl blandede nødder

2 dl kokossmil/chips

1/2 tsk. kardemomme

1/2 tsk. vaniljepulver

1 lille nip salt

 

 

Fremgangsmåde

Sprød granola

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Bland akaciehonning og smeltet smør i en stor skål og tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt rundt. Hæld det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag granolaen i ca. 30 minutter indtil den er sprød og gylden. Rør i granolaen et par gange undervejs. Lad granolaen afkøle og hæld den herefter i et højt tætsluttende glas. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.