Grøn smoothiebowl - Nem opskrift på den lækreste grønne cremede smoothiebowl
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Grøn smoothiebowl

Indlægget er lavet i samarbejde med DK Pharma/ Beauty Bear

Skønne, cremede og grønne smoothiebowls med lækre toppings, det er altså rent luksus at starte dagen med sådan en omgang. Disse grønne smoothiebowls er fyldt med gode, sunde og mættende ingredienser som f.eks. banan, spinat, broccoli, avocado og appelsin. Jeg har lavet smoothien med frossen banan, som er med til at give en virkelig cremet konsistens, derudover bruger jeg også frossent spinat og broccoli. Hvis du ønsker en lidt tyndere version af smoothien, som kan drikkes med sugerør, så tilsætter du blot lidt mere vand eller evt. også lidt mælk. Jeg har toppet med blåbær, hindbær og kakaogranola, men du kan toppe din smoothie, med lige det du bedst kan lide.

Ligeså meget som jeg elsker kage og søde sager, lige så meget elsker jeg at spise massere af grønt og vitaminer. I denne tid, især, prøver jeg at forkæle mig selv med massere af gode vitaminer, og jeg har længe været vild med at tage Beauty Bear Vitamins. Beauty Bear vitamin gummies indeholder de optimale næringsstoffer der skal til for at opretholde sundt hår, stærke negle og flot hud. Vitaminbamserne er desuden glutenfri, veganske, uden kunstige smagsgivere eller farvestoffer og så er de lavet på frugtfibre med smag fra naturlig frugt. De bløde og lækre Beauty Bear vitamins er derfor en helt naturlig del af min hverdagsrutine, sammen med smoothiebowls og kager selvfølgelig – det hele handler jo om balance!

 

Grøn smoothiebowl

Opskrift til 2-4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Grøn smoothiebowl

Kom alle ingredienserne op i en blender og blend det hele sammen til en tyk og cremet masse. Fordel smoothien i 2 eller 4 skåle og pynt med dine favorit toppings. Jeg har toppet med blåbær, hindbær og kakaogranola. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar