Iskaffe har i den grad været et must i denne varme sommer. Jeg har i hvert fald drukket iskaffe hver dag (næsten). Der er så mange forskellige måder at lave iskaffe på, og jeg har da også efterhånden lavet en del opskrifter:
Til denne iskaffe-opskrift har jeg blendet mælken i en blender, hvilket gør den skummende og cremet. Jeg bruger minimælk, men alt andet mælk kan også sagtens bruges f.eks. havremælk! Du kan også skumme mælken ved hjælp af en mælkeskummer.
Ingredienser
Iskaffe med cremet mælkeskum (til 1 glas):
1 espresso shot
1 håndfuld isterninger
2,5 dl mælk
Evt. sukker eller sirup
Fremgangsmåde
Iskaffe med cremet mælkeskum:
Lav espresso shot og hæld det op i et glas sammen med isterninger. Blend mælken og hæld den herefter op i glasset. Tilsæt evt. sirup eller anden form for sødemiddel, og rør rundt. Velbekomme!
Serveringsforslag:
Hvad med at drikke en kop iskaffe sammen med en lun hjemmebagt cookie?