Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum

Iskaffe har i den grad været et must i denne varme sommer. Jeg har i hvert fald drukket iskaffe hver dag (næsten). Der er så mange forskellige måder at lave iskaffe på, og jeg har da også efterhånden lavet en del opskrifter:

Iskaffe med nutella

Iskaffe med karamel

Iskaffe med kondenseret mælk

Cremet iskaffe shake

3x iskaffe feat mine søskende

Til denne iskaffe-opskrift har jeg blendet mælken i en blender, hvilket gør den skummende og cremet. Jeg bruger minimælk, men alt andet mælk kan også sagtens bruges f.eks. havremælk! Du kan også skumme mælken ved hjælp af en mælkeskummer.

Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum

Ingredienser

Iskaffe med cremet mælkeskum (til 1 glas):

Fremgangsmåde

Iskaffe med cremet mælkeskum:

Lav espresso shot og hæld det op i et glas sammen med isterninger. Blend mælken og hæld den herefter op i glasset. Tilsæt evt. sirup eller anden form for sødemiddel, og rør rundt. Velbekomme!

Serveringsforslag:

Hvad med at drikke en kop iskaffe sammen med en lun hjemmebagt cookie?

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar