Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum) - Opskrift på den bedste iskaffe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum)

Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum) – den bedste iskaffe med cremet kaffeskum. Denne Sydkoreanske iskaffe ved navn Dalgona coffee, minder også meget om Frappé, som jeg har fået en million gange på Kreta. Hold da op hvor har det bare været nogle vilde uger! Jeg postede en how-to video på min Instagram profil for nogle uger siden, med denne iskaffe og i løbet af et par dage gik videoen viralt, og jeg blev tagget i flere 100 stories om dagen, hvor folk havde lavet denne lækre kaffe. Og I tagger mig stadig, når I laver kaffen. Jeg så kaffen på TikTok, og måtte straks selv lave den. Det er sådan en nem iskaffe, som kun består af frysetørret kaffepulver (instant kaffe), sukker og vand, som man pisker sammen i et par minutter indtil det bliver luftigt og helt fluffy. Kaffeskummet hældes i et glas med isterninger og mælk og røres godt rundt. Man kan tilsætte forskellige sirupper, hvis man er til det eller alkohol f.eks. Baileys eller Kahlua. Jeg har mange iskaffe-opskrifter her på bloggen, faktisk elsker jeg iskaffe så meget, så jeg har en hel kategori dedikeret til iskaffe lige her.  Jeg har fået de fineste genanvendelige glassugerør (reklame) fra IGEN, som er en webshop der sælger bæredygtige produkter. Sugerørene passer perfekt til sådan en dejlig iskaffe! Rigtig god fornøjelse!

 

Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum)

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 2 min.
Tilberedning 3 min.
I alt 5 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Dalonga kaffe (iskaffe med kaffeskum)

Kom kaffepulver, sukker og vand i en skål. Rør det godt sammen med en ske. Pisk det til det bliver lyst og fluffy med en elpisker – det tager ca. 2-3 min.

Kom isterninger og mælk i 2-3 glas. Kom kaffeskummet på og rør det sammen. Nyd iskaffen med det samme. Velbekomme!

Tip: Hvis du ønsker at lave iskaffen i en sukkerfri version, så kan du skifte alm. sukker ud med sukrin gold.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
    1. Jeg har lavet en anden udgave med kakaopulver og fløde, så bliver det ligesom en milkshake 🙂 Opskriften har jeg delt på Instagram 🙂

    1. Jeg er ret sikker på, at det er sukkeret der er med til, at det får den luftige og fluffy konsistens 🙂

Skriv en kommentar