Kaffeshake med banan - Hurtig shake med kaffe og banan
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kaffeshake med banan

Kaffeshake med banan – Opskrift på den bedste shake med kaffe, mælk og frossen banan. Denne shake består kun af 3 ingredienser og den er så lækker. Shaken laves ved at blende frossen banan, skåret i skiver, med mælk og espresso shot. Jeg bruger sødmælk, hvilket giver den mest cremede og lækre shake, men alle slags mælk kan bruges. Det smager også rigtig godt med havremælk. Jeg synes, at bananen giver godt med sødme til shaken, men hvis man ønsker den mere sød, så kan der tilsættes 1 dadel eller 1 tsk. vaniljesukker. Der kan tilsættes isterninger til shaken, for at gøre den ekstra kold. Prøv også min opskrift på Dalgona kaffe med kaffeskum. Rigtig god fornøjelse!

Kaffeshake med banan

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kaffeshake med banan

Blend alle ingredienserne til en cremet shake. Hæld shaken i 2 glas og server.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar