Lækker cremet iskaffe shake - Opskrift på den bedste cremede iskaffe
Opskrifter Livsstil Shop

Lækker cremet iskaffe shake

 

Lækker cremet iskaffe shake – Opskrift på den lækreste cremede iskaffe shake med kaffe, mælk og brun farin. Jeg drikker iskaffe hele året rundt! Det er sådan en dejlig drik, som kan varieres på mange forskellige måder med smag og tekstur. Denne her cremede iskaffe shake er noget nær det nemmeste at lave. For at lave shaken kræver det blot 1 espresso shot, brun farin og mælk. Ingredienserne blendes sammen til en cremet og skummende masse og hældes op i glas med isterninger. Hvis man ønsker en sødere iskaffe, så kan man f.eks. tilsætte hjemmelavet vaniljesirup.

Jeg bruger blot alm. mælk, men alt slags mælk kan bruges. Prøv f.eks. med havremælk eller soyamælk. Brun farin kan også skiftes ud med en sukkerfri brun farin eller kokossukker.

Se mine andre iskaffe-opskrifter lige her. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest

Iskaffe til 1-2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Opskrift (til 1 stort glas eller 2 små glas)

1 espresso shot

2 tsk brun farin

3 dl mælk

Massere af isterninger

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du

Lav espresso et shot og hæld det op i en blender sammen med brun farin og mælk. Blend til det skummer op og bliver lyst og cremet. Hæld iskaffe shaken over i et glas med isterninger. Serveres med det samme. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Lavede lige iskaffen her efter at have set den på din instagram, og den er bare så lækker, synes jeg – så cremet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.