Crazy Frozen Ice Coffee with Caramel - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Crazy Frozen Ice Coffee with Caramel

Så er jeg tilbage efter den dejligste ferie på Mallorca med min familie. Det har simpelthen været så skønt at få slappet helt af, meeen, nu er ferien slut og jeg er vendt stærkt tilbage her på bloggen!

Selvom vejret ikke ligefrem er iskaffe vejr, så skal I altså ikke snydes for opskriften på denne crazy gode iskaffe. Jeg ved godt, at jeg efterhånden har delt mange opskrifter på iskaffe, men jeg fandt denne opskrift hos søde Cute Carb, og måtte simpelthen prøve at lave den. Jeg har dog lavet lidt om på den. Her kommer opskriften:

Crazy Frozen Ice Coffee with Caramel

Ingredienser

Opskrift på luksus frozen iskaffe med karamel (til 2 glas) Det skal du bruge:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Lav kaffen og lad den blive kold. Blend kondenseret mælk, mælk, isterninger, sirup og espresso til det bliver cremet. Kom lidt karamel op ad siderne og i bunden af to glas. Pisk fløden til skum. Hæld iskaffen i glassene og top med flødeskum og hakket mørk chokolade. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar