Crazy Frozen Ice Coffee with Caramel – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Crazy Frozen Ice Coffee with Caramel

Så er jeg tilbage efter den dejligste ferie på Mallorca med min familie. Det har simpelthen været så skønt at få slappet helt af, meeen, nu er ferien slut og jeg er vendt stærkt tilbage her på bloggen!

Selvom vejret ikke ligefrem er iskaffe vejr, så skal I altså ikke snydes for opskriften på denne crazy gode iskaffe. Jeg ved godt, at jeg efterhånden har delt mange opskrifter på iskaffe, men jeg fandt denne opskrift hos søde Cute Carb, og måtte simpelthen prøve at lave den. Jeg har dog lavet lidt om på den. Her kommer opskriften:

Ingredienser

Opskrift på luksus frozen iskaffe med karamel (til 2 glas)

Det skal du bruge:

1,5 spsk. kondenseret mælk

1,5 dl mælk

2 espresso shots

16 isterninger

2 tsk. sirup

Hakket mørk chokolade

Karamel sauce (jeg har bare brugt dulce de leche fra dåse)

Flødeskum af 1,5 dl fløde

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Lav kaffen og lad den blive kold. Blend kondenseret mælk, mælk, isterninger, sirup og espresso til det bliver cremet. Kom lidt karamel op ad siderne og i bunden af to glas. Pisk fløden til skum. Hæld iskaffen i glassene og top med flødeskum og hakket mørk chokolade. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.