Rugbrødscrunch - Opskrift på rugbrødscrunch lavet af daggammelt rugbrød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rugbrødscrunch

Rugbrødscrunch med mandler, kanel og mørk chokolade. En virkelig lækker opskrift på rugbrødscrunch lavet med tørt, daggammelt og kedeligt rugbrød. Rugbrødscrunch eller knas er virkelig nemt at lave, og det er en god måde at bruge daggammelt rugbrød på i stedet for at smide det ud. Jeg har krydret rugbrødscrunchen med kanel og det smager virkelig skønt. Der er også mandler i, som sagtens kan skiftes ud med hasselnødder eller begge dele. Brug rugbrødscrunch på ymer, græsk yoghurt, skyr, smoothiebowl eller nyd det med mælk på. Rigtig god fornøjelse!

Rugbrødscrunch

Opskrift til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Rugbrødscrunch

Fremgangsmåde

Rugbrødscrunch

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smuldr rugbrødet, enten med fingrene eller i en foodprocessor. Bland rugbrød med smeltet smør, rørsukker, kanel og hakkede mandler. Beklæd en bageplade med bagepapir og bred blandingen ud på bagepladen. Bag rugbrød i ca. 30 minutter indtil det er sprødt og har fået farve. Lad rugbrødscrunch afkøle helt og bland det herefter med chokolade. Opbevar rugbrødscrunch i en tætsluttende beholder eller glas ved stuetemperatur. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar