Hjemmelavet Kinder Maxi - Opskrift på hjemmelavet Kinder Maxi
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavet Kinder Maxi

Hjemmelavet Kinder Maxi – Opskrift på hjemmelavede Kinder Maxi chokolader. Jeg tror de fleste kender disse Kinder Maxi chokolader. De er faktisk ret nemme at lave selv, generelt er det faktisk ret sjovt at lave det slik man kan købe i supermarkederne selv.

Disse chokolader består af en masse lavet på hvid chokolade, kokosolie og kondenseret mælk. Kokosolien kan udskiftes med smør, hvis man ikke har kokosolie. Massen stilles koldt, så den kan sætte sig og blive fast. Derefter skæres massen ud i stykker som dyppes i mælkechokolade. De smager næsten som en ægte Kinder Maxi.

Prøv også mine andre opskrifter på hjemmelavet slik og chokolade: Ferrero Rocher, snebolde, Daim og Snickers. Rigtig god fornøjelse!

Kondenseret mælk vs. dulce de leche.

Hjemmelavet Kinder Maxi

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Hjemmelavet Kinder Maxi (ca. 20 stk.)
Derudover

Fremgangsmåde

Hjemmelavet Kinder Maxi

Kom hvid chokolade, kokosolie og kondenseret mælk i en skål over vandbad. Rør det hele sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en form på 21×21 cm beklædt med husholdningsfilm. Stil formen på køl indtil massen er fast.

Smelt herefter mælkechokolade over vandbad.

Skær massen i formen ud til rektangler (ca. 20 stk.). Dyp hvert stykke i mælkechokoladen og stil chokoladerne på køl til de har sat sig. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

13 kommentarer

Skriv en kommentar