Hjemmelavet Snickers

Hjemmelavet Snickers! Inspireret af den meget dygtige Frida, har jeg prøvet at lave disse hjemmelavede Snickers efter hendes opskrift, og de smager fuldstændig som the real deal. En sød og lidt tung lækkerbisken til eftermiddagshyggen eller kaffen. Snickers stykkerne består af mælkechokolade med peanutbutter, marshmallow fluff med peanutbutter, flødekaramel med saltede peanuts og endnu et lag mælkechokolade med peanutbutter. Jeg siger jer, det smager for vildt! Velbekomme!

Hjemmelavet Snickers
Ingredienser

Hjemmelavet Snickers (ca. 10 styks):

Chokoladelag med peanutbutter:

150 g mælkechokolade, f.eks. Callebaut 33,6 % (reklamelink)

1,5 dl creamy peanutbutter

Marshmallow fluff -lag:

1 bøtte marshmallowfluff

1 dl creamy peanutbutter

Karamel og peanuts lag:

2 poser Wherters Original Soft flødekarameller, eller en anden blød flødekaramel

0,5 dl piskefløde

2 dl saltede peanuts, grofthakket

Chokoladelag med peanutbutter:

150 g mælkechokolade, f.eks. Callebaut 33,6 % (reklamelink)

1,5 dl creamy peanutbutter

 

Fremgangsmåde

Hjemmelavet Snickers:

Chokoladelag med peanutbutter:

Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm. Smelt chokolade og peanutbutter i en gryde ved svag varme. Rør godt rundt, så det hele er godt fordelt. Hæld det op i formen og sørg for at hele bunden er dækket af chokolade-peanutbutter blandingen. Stil formen på køl, imens du laver næste lag.

Marshmallow fluff -lag:

Smelt marshmallow fluff med peanutbutter i en gryde og rør det godt sammen. Det er noget klistret stads, så brug gerne en dejskraber og gør den våd, så er det meget nemmere at arbejde med. Fordel marshmallow fluff -laget på chokoladebunden og stil på køl.

Karamel og peanuts lag:

Smelt karamellerne i en gryde med fløde og rør det sammen. Bland peanuts i og hæld karamellen på marshmallow fluff laget. Kom på køl igen.

Chokoladelag med peanutbutter:

Smelt chokolade og peanutbutter i en gryde ved svag varme. Rør godt rundt, så det hele er godt fordelt. Hæld det ovenpå karamellaget. Sæt formen på køl indtil servering, helst i et par timer, så chokoladen har sat sig. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.