Hjemmelavede snebolde med marcipan og mørk chokolade. De er super nemme at lave selv og kræver kun 4 ingredienser, og så smager de som de rigtige snebolde fra Toms! Jeg har rullet mine snebolde i past. æggehvider og flormelis, men man kan også rulle dem i kikærtevand og kokosmel, hvis man ønsker det. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Hjemmelavede snebolde (ca. 18-20 stk.):
250 g marcipan
150 g mørk chokolade f.eks. 54 % Callebaut
60 g past. æggehvider
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Hjemmelavede snebolde:
Rul marcipan 1 lige store kugler. Smelt chokoladen i mikroovnen. Dyp hver marcipankugle i chokoladen og lad dem dryppe af og sæt dem på et stykke bagepapir. Lad chokoladen sætte sig i køleskabet. Dyp kuglerne i æggehvider og rul dem i flormelis til sidst. Kom dem på køl indtil de skal serveres. Velbekomme!
Tip: Bland lidt revet appelsinskal i marcipan, for en anderledes smag.
Hvor lang tid kan de holde sig? 🙂
Jeg vil sige i 3-4 dag på køl 🙂
Okay, tak. De ser så gode ud! 🙂