Hjemmelavede snebolde med marcipan og mørk chokolade – Opskrift på hjemmelavede snebolde. Det er super nemt at lave de berømte Snebolde fra Toms selv. Det kræver kun 4 ingredienser, at kreere sneboldene og d smager faktisk som de rigtige snebolde fra Toms! Jeg har rullet mine snebolde i past. æggehvider og flormelis, men man kan også rulle dem i kikærtevand og kokosmel, hvis man ønsker det. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Hjemmelavede snebolde (ca. 18-20 stk.)
250 g marcipan
150 g mørk chokolade f.eks. 54 % Callebaut
60 g past. æggehvider
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Hjemmelavede snebolde
Rul marcipan i lige store kugler. Smelt chokoladen i mikroovnen. Dyp hver marcipankugle i chokoladen og lad dem dryppe af og sæt dem på et stykke bagepapir. Lad chokoladen sætte sig i køleskabet. Dyp herefter kuglerne i æggehvider og rul dem i flormelis til sidst. Kom dem på køl indtil de skal serveres. De skal helst stå på køl, for så bliver æggehvide og flormelis laget stift og hårdt, som man kender det fra de rigtige snebolde. Velbekomme!
Tip: Bland lidt revet appelsinskal i marcipan, for en anderledes smag.
Hvor lang tid kan de holde sig? 🙂
Jeg vil sige i 3-4 dag på køl 🙂
Okay, tak. De ser så gode ud! 🙂