Mozartkugler/konfektkugler - Opskrift på lækre konfektkugler
Opskrifter Livsstil Shop

Mozartkugler/konfektkugler

Mozartkugler/konfektkugler – Opskrift på lækre konfektkugler, som også kaldes Mozartkugler. Disse fine konfektkugler med nougat i midten, marcipan og chokoladeovertræk er så nemme og virkelig lækre. Jeg har tit lavet disse kugler og serveret dem juleaften eller til 2.juledag.

Disse konfektkugler/mozartkugler består kun af 3 ingredienser: Marcipan, nougat og chokolade. Jeg har dyppet kuglerne i mørk chokolade og drysset Gold chokolade udover, men det kan også være hvid chokolade eller mælkechokolade. Konfektkuglerne kan også laves med en hasselnød i midten, eller pistacienød. De kan også drysses med forskellige ting f.eks. frysetørrede bær eller pulver, hakkede nødder eller guldstøv. Lav dem gerne et par dage før de skal serveres og opbevar dem i en kagedåse et køligt sted. Rigtig god fornøjelse!

Konfekt til 10-12 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Mozartkugler/konfektkugler

250 g marcipan

150 g nougat

150 g mørk chokolade

50 g Gold chokolade

 

Fremgangsmåde

Mozartkugler/konfektkugler

Skær marcipanen ud i 25 lige store stykker samt nougaten. Form hvert marcipanstykke rundt om et stykke nougat og tril til en kugle.

Smelt chokoladen og dyp hver kugle i chokolade. Stil dem på et stykke bagepapir på et skærebræt og stil dem på køl til chokoladen er størknet. Smelt gold chokoladen og drys chokoladen udover, så det danner fine streger på chokoladen. Stil kuglerne koldt igen indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.