Nougatbidder med mandelsplitter – Opskrift på den nemmeste julegodte, som kun kræver 3 ingredienser. Disse nougatbidder eller wienernougat, som de også kaldes, er kun lavet med nougat, mælkechokolade og mandelsplitter. Nougaten og mælkechokoladen smeltes sammen og der vendes mandelsplitter i massen. Massen hældes i en form og stilles på køl, hvorefter den skæres ud i bidder.
Hvis du ikke kan få mandelsplitter, så kan du selv smutte mandlerne og skære dem ud i passende størrelse. Erstat evt. mandlerne med ristede og finthakkede hasselnødder. I stedet for at bruge mælkechokolade, så kan der også bruges mørk chokolade. Da jeg serverede disse for min familie, blev de alle enige om at nougatbidderne smager næsten, som det der er inde i en Ragusa, som jeg har en opskrift på lige her.
Nougatbidderne kan sagtens holde sig i et par uger i en bøtte i køleskabet. Rigtig god fornøjelse!
Nougatbidder med mandelsplitter
Ingredienser
Fremgangsmåde
Nougatbidder med mandelsplitter
Smelt chokolade og nougat langsomt over vandbad. Når det hele er smeltet tilsættes mandelsplitter og der røres rundt.
Hæld massen i en form (ca. 20×20) beklædt med bagepapir og stil formen på køl til massen er helt kølet af og har sat sig (ca. 2 timer). Skær ud i passende bidder, ca. og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar
Hej
Hvor længe tror du at de kan holde sig? Og skal de stå på køl? 🙂