Hjemmelavet Kinder Maxi – Opskrift på hjemmelavede Kinder Maxi chokolader. Jeg tror de fleste kender disse Kinder Maxi chokolader. De er faktisk ret nemme at lave selv, generelt er det faktisk ret sjovt at lave det slik man kan købe i supermarkederne selv.
Disse chokolader består af en masse lavet på hvid chokolade, kokosolie og kondenseret mælk. Kokosolien kan udskiftes med smør, hvis man ikke har kokosolie. Massen stilles koldt, så den kan sætte sig og blive fast. Derefter skæres massen ud i stykker som dyppes i mælkechokolade. De smager næsten som en ægte Kinder Maxi.
Prøv også mine andre opskrifter på hjemmelavet slik og chokolade: Ferrero Rocher, snebolde, Daim og Snickers. Rigtig god fornøjelse!
Kondenseret mælk vs. dulce de leche.
Hjemmelavet Kinder Maxi
Ingredienser
Hjemmelavet Kinder Maxi (ca. 20 stk.)Fremgangsmåde
Hjemmelavet Kinder Maxi
Kom hvid chokolade, kokosolie og kondenseret mælk i en skål over vandbad. Rør det hele sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en form på 21×21 cm beklædt med husholdningsfilm. Stil formen på køl indtil massen er fast.
Smelt herefter mælkechokolade over vandbad.
Skær massen i formen ud til rektangler (ca. 20 stk.). Dyp hvert stykke i mælkechokoladen og stil chokoladerne på køl til de har sat sig. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke,
Mega nice! Kan man lave det med kakaosmør i stedet? 🙂
Ja, det kan man muligvis godt, har dog ikke selv prøvet det 🙂
Kan man smelte tingene sammen i microovn istedet for vandbad?
Kan de fryses?
Jeg vil ikke anbefale at fryse disse 🙂
Hvis nu man vil bruge det som fyld i fyldt chokolade vil man kunne det??
Ja, det kan man sagtens 🙂 Jeg har set flere der har gjort det 🙂
Skal det være koldpresset kokosolie eller bare den “almindelig” kokosolie, der hedder Smagsneutral??
Det skal bare være smagsneutral kokosolie 🙂
Kan man godt smelte tingene sammen i mikroovn i stedet for over et vandbad??
Ja, det kan man sagtens 🙂
Hej,
Hvor længe kan de holde sig?
De kan holde sig 1-2 uger på køl 🙂