Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost - Fyldt kylling med flødeost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost

Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost – Opskrift på de lækreste saftige kyllingebryster med fyld af flødeost, artiskok og spinat. Den lækreste måde at lave kylling lækkert på, er ved at fylde kyllingebryster med forskelligt fyld. Her har jeg fyldt kyllingen med en lækker flødeost-blanding, som smager så skønt.

Kyllingen kan serveres sammen med risotto, pastaret eller sammen med en salat og disse lækre fritter med fyld. Når kyllingen skal ind i ovnen og bages, så samles der en masse lækkert saft i fadet, som kan bruges som en sauce og vendes med f.eks. frisk kogt pasta.

Prøv også at fylde kyllingebryster med flødeost og parmaskinke viklet rundt om. Jeg elsker kylling, og i min familie får vi det i hvert fald 1-2 gange om ugen. Der er også en del retter med kylling her på bloggen, prøv f.eks. crispy chicken burger, bagte søde kartofler med kyllingefyld, Cæsar salat, butter chicken eller spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost

Fremgangsmåde

Fyldt kylling med artiskok, spinat og flødeost

Tænd ovnen på 215 C varmluft.

Rør flødeost sammen med hakket artiskok, spinat, hvidløg og citron. Smag til med salt og peber.

Skær en “lomme” i kyllingebrysterne med en skarp kniv og åben “lommen” uden at skære kyllingen helt igennem. Fyld flødeost-fyldet i kyllingen og placer kyllingen på i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Dryp olivenolie udover kyllingen og drys evt. med ekstra salt og peber. Bag kyllingen i ovnen i ca. 30 minutter. Server straks kyllingen. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar