Fladbrød uden gær - Opskrift på bløde og hurtige fladbrød uden gær
Opskrifter Livsstil Shop

Fladbrød uden gær

Fladbrød uden gær – Opskrift på bløde og luftige fladbrød lavet uden gær. Disse fladbrød eller pandebrød er så lækre og virkelig nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet uden gær, men med bagepulver i stedet for. Det giver en dejlig blød og luftig dej, som er hurtig at lave, da den ikke skal hæve. Brødene bages på en varm pande og pensles efterfølgende med en hvidløgsolie med frisk persille i.

Fladbrødene kan bruges til mange lækre ting. Brødene kan dyppes i hummus, pesto eller tzatziki. Derudover er brødene perfekte til butter chicken, dhal og chicken tikka masala. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Fladbrød uden gær

Brød til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Fladbrød uden gær

200 g græsk yoghurt

2 dl vand

Ca. 600 g mel

10 g bagepulver

1 tsk. salt

Hvidløgsolie

1/2 dl olivenolie

1 lille tsk. salt

1 hvidløg, presset

1 bundt frisk persille, finthakket

Fremgangsmåde

Fladbrød uden gær

Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og hæld dejen ud på et meldrysset bord. Ælt dejen sammen på bordet og tilsæt evt. mere mel, hvis dejen er for klistret.

Del dejen i 6-8 stykker og tril til boller. Rul bollerne ud til flade brød med en kagerulle. Bag et brød adgangen på en meget varm pande. Bag brødet i ca. 2 min. på hver side.

Hvidløgsolie

Bland ingredienserne sammen. Pensl hvidløgsolien på fladbrødene. Server brødene straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.