Fladbrød uden gær - Opskrift på bløde og hurtige fladbrød uden gær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fladbrød uden gær

Fladbrød uden gær – Opskrift på bløde og luftige fladbrød lavet uden gær. Disse fladbrød eller pandebrød er så lækre og virkelig nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet uden gær, men med bagepulver i stedet for. Det giver en dejlig blød og luftig dej, som er hurtig at lave, da den ikke skal hæve. Brødene bages på en varm pande og pensles efterfølgende med en hvidløgsolie med frisk persille i.

Fladbrødene kan bruges til mange lækre ting. Brødene kan dyppes i hummus, pesto eller tzatziki. Derudover er brødene perfekte til butter chicken, dhal og chicken tikka masala. Rigtig god fornøjelse!

Fladbrød uden gær

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fladbrød uden gær
Hvidløgsolie

Fremgangsmåde

Fladbrød uden gær

Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og hæld dejen ud på et meldrysset bord. Ælt dejen sammen på bordet og tilsæt evt. mere mel, hvis dejen er for klistret.

Del dejen i 6-8 stykker og tril til boller. Rul bollerne ud til flade brød med en kagerulle. Bag et brød adgangen på en meget varm pande. Bag brødet i ca. 2 min. på hver side.

Hvidløgsolie

Bland ingredienserne sammen. Pensl hvidløgsolien på fladbrødene. Server brødene straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar