Chicken Tikka Masala - Opskrift på nem gryderet Chicken Tikka Masala
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala – Opskrift på nem og smagfuld indisk gryderet Chicken Tikka Masala med kylling og garam masala. Denne lækre og hurtige ret er virkelig nem at lave og den smager så skønt. Jeg ved ikke om min opskrift er traditionel Chicken Tikka Masala, men jeg ved, at den smager super duper godt.

Jeg laver tit denne ret til aftensmad, hvor der altid er rester, som smager så dejligt dagen efter.  Det er en god hverdagsret på de dage, hvor det gerne skal gå lidt hurtigt med at få aftensmaden på bordet. Retten kan også sagtens fryses ned. Server retten med ris, naan, raita eller tzatziki, så har du et lækkert og mættende måltid. Prøv også min opskrift på butter chicken, det er også en velsmagende indisk gryderet. Rigtig god fornøjelse!

Chicken Tikka Masala

Gryderet til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Chicken Tikka Masala
Derudover

Fremgangsmåde

Chicken Tikka Masala

Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt kylling i tern, karry og garam masala og brun det godt af. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og brun farin. Rør godt rundt og lad retten simre ved middelvarme i 20 min. Smag herefter retten til med salt og peber og jævn evt. saucen. Server retten med ris, tzatziki eller raita og naan. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar