Cacio e Pepe - Opskrift på den nemmeste pastaret med peber

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cacio e Pepe

 

Cacio e Pepe er nok verdens nemmeste pastaret. Cacio e Pepe er en klassisk italiensk pastaret der består af pasta, sort peber og to slags oste, nemlig parmesan og pecorino ost. Pastaretten er meget enkel, men med massere af god smag fra peber og ost. Server gerne pastaretten sammen med en frisk salat f.eks. salat med rucola, ferskener og parmaskinke eller luksus tomatsalat med cremet mozzarella. Jeg elsker gode cremede pastaretter og der findes massere af dem her på bloggen: One pot pasta med spinat, ærter og ricotta, one pot spaghetti carbonara eller cremet pastaret med flødeost og peberfrugt.  Rigtig god fornøjelse!

Cacio e Pepe

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Cacio e Pepe

Fremgangsmåde

Cacio e Pepe

Kog spaghettien som anvist på pakken i rigeligt saltet vand. Smelt imens smørret sammen med olivenolie og peber på en pande. Tag ca. 2 dl af pastavandet fra gryden og hæld det på panden. Lad det stå at simre lidt. Når pastaen er kogt kommes den over på panden sammen med 1 dl mere af pastavandet. Lad det hele stå at simre sammen. Riv osten og vend det sammen med pastaen til det får en cremet konsistens. Server pastaen og riv evt. mere ost udover og friskkværnet peber. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar