Spinatsalat med burrata og syltede rødløg - Salat med spinat og burrata
Opskrifter Livsstil Shop

Spinatsalat med burrata og syltede rødløg

Spinatsalat med burrata og syltede rødløg – Opskrift på nem og lækker salat med spinat, avocado, syltede rødløg, burrata og balsamico glace. Denne salat er en af mine personlige favoritter, og jeg har serveret den mange mange gange. Salaten består af friske spinatblade, små tomater, avocado, agurk, syltede rødløg, pinjekerner, burrata og balsamico glace. Jeg laver selv syltede rødløg og balsamico glace, men man kan også sagtens købe det. I stedet for spinat kan man også bruge f.eks. feldsalat eller romaine salat. De syltede rødløg kan undlades eller der kan bruges rå løg skåret i tynde skiver. Prøv også med saltede mandler i stedet fro pinjekernerne. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Spinatsalat med burrata og syltede rødløg

200 g frisk spinat

300 g små tomater, skåret i halve

1/2 agurk, skåret i tern

1 avocado, skåret i tynde skiver

100 g pinjekerner, letristede på en pande

Syltede rødløg

2 stk. burrata

Balsamico glace

Fremgangsmåde

Spinatsalat med burrata og syltede rødløg

Kom frisk spinat på et fad og top med tomater, agurk, avocado, pinjekerner, syltede rødløg, burrata og balsamico glace. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.