Balsamico glace - Opskrift på nem balsamico glace til salater
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Balsamico glace

Balsamico glace – Opskrift på nem balsamico glace med kun 1 ingrediens. Balsamico glace er en herlig syrlig og sødlig dressing, og den er så nem at lave selv, og det kræver kun 1 ingrediens nemlig balsamicoeddike. Balsamicoeddike koges ind til en tyk og karamelagtig masse, som efterfølgende kan dryppes på diverse friske lækkerier. Balsamico glace er ikke kun dekorativt at pynte med, det smager også så lækkert.

Hvad kan jeg bruge balsamico glace til?

Balsamico glace kan bruges til mange skønne ting. Jeg elsker at dryppe det udover en frisk grøn salat f.eks. rucola eller store stykker af hjertesalat. Det pifter selv den kedeligste salat op. Prøv også at dryppe det på en tomatsalat eller endnu bedre på mozzarella eller på burrata.

Opskrifter hvor der kan bruges balsamico glace

Tomatsalat med burrata

Vandmelonsalat med mozzarella

Salat med rucola, ferskner og parmaskinke

Tapas-spyd

Salat med mango og rucola

Balsamico glace

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Balsamico glace

Fremgangsmåde

Balsamico glace

Kom eddiken i en lille gryde og lad det koge op under omrøring. Når eddiken bobler skal den ca. koge i 10 min. eller indtil den er reduceret, tyk og bliver karamelagtig. Der skal røres i gryden undervejs, så det ikke brænder på. Hæld glacen i en lille skål og lad den afkøle ved stuetemperatur. Glacen er klar til brug. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar