Salat med mango og rucola - Opskrift på lækker salat med mango og rucola
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med mango og rucola

Salat med mango og rucola – Opskrift på den skønneste salat med spinat, rucola, mango og mozzarella kugler. Denne salat er så lækker, nem og hurtig at lave. Salaten består af frisk spinat, rucola, mango, mozzarella kugler, granatæblekerner, frisk chili og ristede cashewnødder. Salaten toppes med en lækker dressing bestående bl.a. af dijon sennep, akaciehonning og citron. Denne salat er frisk og lækker og er perfekt tilbehør til kød, fisk og som en del af en større buffet. Jeg har brugt cashewnødder, men ristede mandler eller pinjekerner kan også bruges. Prøv også salatbowls med havreris. Rigtig god fornøjelse!

Salat med mango og rucola

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Salat med mango og rucola
Dressing

Fremgangsmåde

Salat med mango og rucola

Fordel spinat og rucola på et fad eller i en skål. Top med mango, ganatæblekerner, mozzarella kugler, ristede cashewnødder og chili.

Dressing

Pisk eller ryst alle ingredienserne sammen og smag dressingen til.

Hæld dressingen udover salaten og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar