Tapas-spyd – Opskrift på nemme og lækre tapas-spyd med parmaskinke, melon, oliven og artiskokker. Disse spyd er så nemme at lave og de er skønne at servere på et tapasbord. Jeg har sat honningmelon, oliven, parmaskinke, mozzarella kugler og artiskokker på spydende. Derudover har jeg hældt en lækker dressing udover og ristede pinjekerner. Disse spyd er perfekte at servere som appetizer. Prøv også at sætte salami, soltørrede tomater eller friske basilikum blade på spyddene. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Tapas-spyd
1 honningmelon
12 stk. parmaskinke
1 glas oliven, grønne eller sorte uden sten
250 g cherrytomater
1 glas grillede artiskokker
Ca. 2 poser mini mozzarella kugler
12 træspyd
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. flydende honning
Salt
Peber
Derudover
1 pose pinjekerner, letristede på en tør pande
Fremgangsmåde
Tapas-spyd
Skær honningmelonen ud i tern eller lav kugler med en melonske. Sæt alle ingredienserne på træspyd, som jeg har gjort på billedet. Læg spyddene på en tallerken eller et fad.
Dressing
Ryst eller rør ingredienserne sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen udover spyddene og pynt med pinjekerner. Velbekomme!