Tapas-spyd - Opskrift på nemme spyd med tapas - perfekt som appetizer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tapas-spyd

Tapas-spyd – Opskrift på nemme og lækre tapas-spyd med parmaskinke, melon, oliven og artiskokker. Disse spyd er så nemme at lave og de er skønne at servere på et tapasbord. Jeg har sat honningmelon, oliven, parmaskinke, mozzarella kugler og artiskokker på spydende. Derudover har jeg hældt en lækker dressing udover og ristede pinjekerner. Disse spyd er perfekte at servere som appetizer. Prøv også at sætte salami, soltørrede tomater eller friske basilikum blade på spyddene. Rigtig god fornøjelse!

Tapas-spyd

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Tapas-spyd
Dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Tapas-spyd

Skær honningmelonen ud i tern eller lav kugler med en melonske. Sæt alle ingredienserne på træspyd, som jeg har gjort på billedet. Læg spyddene på en tallerken eller et fad.

Dressing

Ryst eller rør ingredienserne sammen til en dressing og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen udover spyddene og pynt med pinjekerner. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar